Vinterferie i Esbjerg

Esbjerg har meget at byde på i vinterferien - du kan tage familien med på museum, ud at shoppe, på skøjtebanen - eller tag godt med tøj på og gå på opdagelse i den smukke natur i Nationalpark Vadehavet.

Vintertilbud på Hotel Britannia

Ophold med velkomstbobler, lækker 2-retters middag inkl. vinmenu, overnatning i delt dobbeltværelse samt stor morgenbuffet. Kun kr. 1395,- for 2 personer.

Vinterophold på Hjerting Badehotel ved Vadehavet

2 nætter i dobbeltværelse inkl. dagens klassiker, morgenbord, 3 retters sæsonmenu og morgenbuffet fra kr. 1395,- pr. person.

Oplevelser og ophold ved Vadehavskysten

Lad roen sænke sig på en ferie ved Vadehavskysten. Vadehavskysten strækker sig fra Blåvand til Tønder og rummer et hav af skæve og finurlige oplevelser.

Dining Week uge 7 i Esbjerg

Danmarks første restaurantfestival - i Esbjerg deltager Hjerting Badehotel og Brasserie B - køb billet til en 3-retters menu til kr. 215 + gebyr pr. pers.

Esbjerg Museum

Vinterferieaktivitet på Esbjerg Museum

Tag børn med på museet. I får en hyggelig oplevelse på Esbjerg Museum, og husk at alle under 18 år har gratis adgang. Uge 7 åben onsdag-søndag og uge 8 åben torsdag-søndag.

Vinterferien på Fiskeri- og Søfartsmuseet

Fastelavnsfest, maske-værksted, skattejagt, museumskoncerter, åbent laboratorium og meget meget mere på Fiskerimuseet i vinterferien! Husk at alle under 18 år har gratis adgang!

Bogtrykmuseet i Esbjerg

Åbent hus på Bogtrykmuseet i Esbjerg

Onsdag i vinterferien inviterer Bogtrykmuseet i Esbjerg alle indenfor - så tag børn og børnebørn med og oplev det spændende museum.

Vinterferien på Esbjerg Kunstmuseum

Gå på opdagelse på egen hånd i vores nye udstilling SELVSPEJLINGER og deltag i det åbne vinterferie-værksted i det æstetiske laboratorium i uge 7 og 8.

DINOSAUER og fastelavn i BROEN Shopping

Tag på BROEN Shopping i vinterferien og mød farlige dinosaurer, kom til gratis fastelavnsfest og lav din egen maske!

Shopping i Esbjerg

For enden af Danmarks længste gågade ligger Vestjyllands største shoppingcenter Broen Shopping med butikker, spisesteder og 700 p-pladser.

Skøjtebane på Torvet i Esbjerg - fotograf Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Skøjtebane i Esbjerg

Kom på glatis i Esbjerg - på den store skøjtebane på Torvet. Det er gratis og du kan leje skøjter og hjelm.

Play Video

Marbæk og Myrthuegaard