Påskeferie i Esbjerg - kunst, shopping og Vadehav

Esbjerg har meget at byde på i påsken - du kan gå på shopping i byens mange butikker, besøge de lokale kunstnere og kunstmuseer i forbindelse med Kunstrunden Sydvestjylland, tage børnene med på museum eller nyde foråret i den storslåede natur ved Vadehavet.

Vinterophold på Hjerting Badehotel ved Vadehavet

2 nætter i dobbeltværelse inkl. dagens klassiker, morgenbord, 3 retters sæsonmenu og morgenbuffet fra kr. 1395,- pr. person.

Oplevelser og ophold ved Vadehavskysten

Lad roen sænke sig på en ferie ved Vadehavskysten. Vadehavskysten strækker sig fra Blåvand til Tønder og rummer et hav af skæve og finurlige oplevelser.

Kunst og kunsthåndværk i påsken i Sydvestjylland

Kunstrunden Sydvestjylland glæder sig til at tage imod dig i påsken. Næsten 100 gallerier og værksteder er åbne fredag - søndag i påsken, alle dage kl. 11-17.

Vinterferien på Fiskeri- og Søfartsmuseet

Fastelavnsfest, maske-værksted, skattejagt, museumskoncerter, åbent laboratorium og meget meget mere på Fiskerimuseet i vinterferien! Husk at alle under 18 år har gratis adgang!

Pokémon GO event påskelørdag i Esbjerg gågade

Kom og vær med i konkurrencerne. Det er gratis og du kan vinde flotte præmier!

BROEN Shopping Esbjerg

BROEN Shopping

Lige i hjertet af Esbjerg - i forlængelse af gågaden ligger det helt nye BROEN Shopping, Vestjyllands største shoppingcenter.

Play Video

Påske i Esbjerg City

Kom til Late Night Shopping 12. april til kl. 22.00 - og koncert med Brdr. Olsen kl. 19.00. Også Påskelørdag sker der en masse i Esbjerg City.