Påskeferie i Esbjerg - kunst, shopping og Vadehav

Esbjerg har meget at byde på i påsken - du kan gå på shopping i byens mange butikker, besøge de lokale kunstnere og kunstmuseer i forbindelse med Kunstrunden Sydvestjylland, tage børnene med på museum eller nyde foråret i den storslåede natur ved Vadehavet.

Oplev foråret i Vadehavet med Vadehavscentret

Tag på Sort sol ture og østersture og deltag i ferieaktiviterne i Vadehavscentrets udstillinger - se Vadehavscentrets påskeprogram her

Oplevelser og ophold ved Vadehavskysten

Lad roen sænke sig på en ferie ved Vadehavskysten. Vadehavskysten strækker sig fra Blåvand til Tønder og rummer et hav af skæve og finurlige oplevelser.

Forårsophold på Hjerting Badehotel ved Vadehavet

2 nætter i dobbeltværelse inkl. dagens klassiker, morgenbord, 3 retters sæsonmenu og morgenbuffet fra kr. 1395,- pr. person. Tilbuddet gælder t.o.m. 30. april 2018.

Ophold forår og påske på Hotel Britannia

Påskeferie for 2 "overnatning og stor morgenbuffet" kun kr. 795 for 2 pers. |  Forårstilbud: Velkomstbobler, Overnatning, 2-retters middag og stor morgenbuffet, kun kr. 1395 for 2 pers. 

klassisk frokostkoncert - Syddansk Musikkonservatorium

Det Sker i Esbjerg i påskeferien

Find koncerter, kunstudstillinger, loppemarkeder, film og meget mere i VisitEsbjergs online eventkalender.

Kunst og kunsthåndværk i påsken i Sydvestjylland

Kunstrunden Sydvestjylland glæder sig til at tage imod dig i påsken. Næsten 100 gallerier og værksteder er åbne fredag - søndag i påsken, alle dage kl. 11-17.

Påske og fødselsdagsfest i BROEN Shopping

BROEN Shopping fejrer 1 års fødselsdag i Påsken med et væld af gratis aktiviteter. Kom blandt andet til koncert med Joey Moe!

Påske i Esbjerg City

Kom til Late Night Shopping 28. marts til kl. 22.00. Også Påskelørdag sker der en masse i Esbjerg City.

Workshop for børn på Esbjerg Kunstmuseum

Kan man spejle sig i kunsten? Hvad er et portræt? Og hvordan klipper man et abstraktselvportræt? Bl.a. disse spørgsmål skal vi undersøge på årets påskeferieworkshops.