Påskeferie i Esbjerg - kunst, shopping og Vadehav

Esbjerg har meget at byde på i påsken - du kan gå på shopping i byens mange butikker, besøge de lokale kunstnere og kunstmuseer i forbindelse med Kunstrunden Sydvestjylland, tage børnene med på museum eller nyde foråret i den storslåede natur ved Vadehavet.

Oplev foråret i Vadehavet med Vadehavscentret

Tag på Sort sol ture og østersture og deltag i ferieaktiviterne i Vadehavscentrets udstillinger - se Vadehavscentrets påskeprogram her

Oplevelser og ophold ved Vadehavskysten

Lad roen sænke sig på en ferie ved Vadehavskysten. Vadehavskysten strækker sig fra Blåvand til Tønder og rummer et hav af skæve og finurlige oplevelser.

Vinterophold på Hjerting Badehotel

2 nætter i dobbeltværelse inkl. dagens klassiker, morgenbuffet, 3 retters sæsonmenu og morgenbuffet fra kr. 1395,- pr. person. Tilbuddet gælder t.o.m. 03.03.2019.

Oplev Vadehavet og Vestkysten med familien

2 pers. kr. 995,- i delt standardværelse incl. morgenmad. Børn op til 14 år kan i denne uge sove gratis hos mor og far - dog max 2 opredn. Overnat på Hotel Britannia og besøg bl.a. Østersfestival på FanøTirpitzVadehavscentretFiskeri- og Søfartsmuseet.

klassisk frokostkoncert - Syddansk Musikkonservatorium

Det Sker i Esbjerg i påskeferien

Find koncerter, kunstudstillinger, loppemarkeder, film og meget mere i VisitEsbjergs online eventkalender.

Kunst og kunsthåndværk i påsken i Sydvestjylland

Kunstrunden Sydvestjylland glæder sig til at tage imod dig i påsken. Næsten 100 gallerier og værksteder er åbne fredag - søndag i påsken, alle dage kl. 11-17.

Påske og fødselsdagsfest i BROEN Shopping

BROEN Shopping fejrer 1 års fødselsdag i Påsken med et væld af gratis aktiviteter. Kom blandt andet til koncert med Joey Moe!

Påske i Esbjerg City

Kom til Late Night Shopping 28. marts til kl. 22.00. Også Påskelørdag sker der en masse i Esbjerg City.

Efterårsferieworkshop på Esbjerg Kunstmuseum

Hvad sker der, når man inviterer en fysikprofessor med til at lave en kunstudstilling? Hvad har en vanddråbe med kunst at gøre? Og kan man skabe billeder med væsker i bevægelse?

Vinterferieworkshops på Esbjerg Kunstmuseum

Fra 12. til og med 15. februar inviterer Esbjerg Kunstmuseum indenfor til workshops for børn og deres voksne med udgangspunkt i særudstillingen Wunderkammer 1.