Hvad er Meet & More

Vi kalder kombinationen af professionelle mødefaciliteter og unikke oplevelser ved Vadehavet for Meet & More, og vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen. 

Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement. 

Vi trækker på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi finder de helt rigtige partnere til dit kommende arrangement. 

Ring på 75125599 og lad os hjælpe dig videre med planlægningen.

Play Video

Meet & More præsentationsfilm

Tag del i Energien - Afhold dit næste arrangement ved Danmarks EnergiMetropol Esbjerg, Nordens ældste by Ribe eller ved Vadehavet, hvor Østers- eller Sælsafari er en af de mange naturoplevelser.

Mødesteder (Meet)

Fra Mandøs fuldstændige ro til den store sal i Utzons Musikhus eller måske Danmarks flotteste sportsarena! Meet & More skaber de helt rette rammer til dit næste møde eller konference. 

Overnatning

I Esbjerg-området findes hoteller inden for alle kategorier, lige fra de internationale og landsdækkende kæder til små, hyggelige hoteller. 

Inden for en radius af 30 km fra Esbjerg er der ca. 2500 senge til rådighed, hvoraf de 1290 er i Esbjerg.

Gastronomi ved Vadehavet

Vadehavsområdet er rig på råvarer og ildsjæle til at forarbejde dem. Restauratørerne henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra, og kan fortælle deres historie. Smag deres kærlighed til maden, fra enkle egnsretter til gourmetmenuer.

Attraktioner og oplevelser

Brug områdets mange spændende attraktioner til at give din konference lige netop det, der gør den unik.

Planlæg din konference

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er emner, du gerne vil have uddybet eller vi på anden måde kan hjælpe dig.

Play Video

Nationalpark Vadehavet

Nyd verdensarven Vadehavet fra oven

Billeder til inspiration

Her kan du downloade billeder fra mødesteder, attraktioner og naturen i Meet & Mores område.

Bliv ambassadør

Bliv ambassadør for Meet & More og vær med til at øge kendskabet til vores del af Danmark.

Bliv partner

Bliv partner i Meet & More - sammen står vi stærkest!