Meet & More Presse

Her på siden finder du de sidste nyheder og pressemeddelelser fra Meet & More og aktørerne ved Vadehavet.

Udgivelsestidspunkt

Titel/emne

Fredag den 28. juni 2019

Danmarks nye, unikke mødedestination
North Seas Energy Days – en kombination af et vigtigt europæisk Energiministermøde og en tilknyttet konference, er netop afviklet i Esbjerg, og er et synligt eksempel på, at Meet & More indsatsen nu bærer frugt. Business Esbjerg har siden 2014 arbejdet på at tiltrække flere møder, konferencer og virksomhedsarrangementer til Esbjerg og Fanø kommuner, men efter en stille periode var en revitalisering af indsatsen i 2018 hårdt tiltrængt. Der er nu fuld fokus på at brande og markedsføre Sydvestjylland, som Danmarks nye unikke mødedestination.

Fredag den 22. februar 2019

Meet & More
I mange af landets store byer har man øget sit fokus på turisme. Det gælder almindelig turisme men også erhvervsturisme. Derfor oplever man et øget pres på hotelkapaciteten i de forskellige byer. I Aarhus og Odense løser man problemet med for få overnatningsmuligheder ved blandt andet at bygge nye hoteller. Det sker som en del af en langsigtet turismestrategi.

Tirsdag den 20. oktober 2015

Meet & More vil tiltrække flere konferencegæster til Vadehavet
Under navnet Meet & More vil 40 aktører ved Vadehavet og i Esbjerg/Ribe nu arbejde på at tiltrække flere konferencer og større arrangementer til området. Udover professionelle faciliteter byder området på en lang række muligheder for at facilitere spændende og anderledes møder i unikke omgivelser.

   
   

      https://www.visitesbjerg.dk/meetandmore home