Planlæg din konference | Kontakt Meet & More

Planlæg din konference - kontakt Meet & More

Det kan være svært at finde de helt rigtige faciliteter til dit næste møde eller konference. Meet & More hjælper dig med at finde det rigtige sted, hvis dit mål er at give deltagerne en autentisk og unik oplevelse sammen med det faglige indhold.

Vi er din første kontakt, og vi hjælper dig naturligvis gratis med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende møde eller konference. Vi trækker på en lang række professionelle møde- og konferenceaktører, så vi finder de helt rigtige partnere til dit arrangement. Dem kan du selv kigge nærmere på her på sitet.

For sparring og assistance kontakt Pia de Place på 76 50 29 63 / 22 79 14 00, mail pip@eeu.dk eller Marie Warming på 76 13 61 05, mail mw@visitesb... og lad os hjælpe dig videre med planlægningen.

Mødesteder (Meet)

Fra Mandøs fuldstændige ro til den store sal i Utzons Musikhus eller måske Danmarks flotteste sportsarena! Meet & More skaber de helt rette rammer til dit næste møde eller konference. 

Attraktioner og oplevelser

Brug områdets mange spændende attraktioner til at give din konference lige netop det, der gør den unik.

Overnatning

I Esbjerg-området findes hoteller inden for alle kategorier, lige fra de internationale og landsdækkende kæder til små, hyggelige hoteller. 

Inden for en radius af 30 km fra Esbjerg er der ca. 2500 senge til rådighed, hvoraf de 1290 er i Esbjerg.

Billeder til inspiration

Her kan du downloade billeder fra mødesteder, attraktioner og naturen i Meet & Mores område.