Julebyen Esbjerg

En tur til Esbjerg før jul bringer den rette julestemning frem. I hele midtbyen skaber dejlige dufte suppleret med stemningsfuld julemusik og velforsynede butikker et hyggeligt miljø omkring juleindkøbene.

Esbjerg har sin egen lille juleby med en snes julehytter. I hytterne sælges julestads og juleknas, delikatesser, kunsthåndværk og meget mere.

På Torvet er der dagen lang et sandt mylder af børn, unge og voksne på den store skøjtebane. Det er gratis at bruge banen, og skøjter og sikkerhedsudstyr kan lejes.

Julemanden kommer, træet på Torvet tændes og hyttebyen og skøjtebanen åber

Fredag den 23. november ankommer julemanden til havnen i Esbjerg, hvor han under stor festivitas modtages og eskorteres gennem gågaden til Torvet.

Denne dag er også Black Friday i Esbjerg og butikkerne har åbent til kl. 22.00

Vi ses i Julebyen Esbjerg!


Følg Julebyen Esbjerg på  @JulebyenEsbjerg

Besøg julehytterne på Torvet i Esbjerg

Nyd den hyggelige julestemning i den lille by af juleboder på Torvet.

Arrangementer i Julebyen Esbjerg

Det hele starter fredag den 23. november og kører på til den 23. december med musik og underholdning omkring julehytterne på Torvet og i gågaden.

På glatis i Esbjerg

Hygge og sjov for hele familien på den store skøjtebane midt på torvet i Esbjerg. Prøv det - det er gratis, og du kan leje skøjter og sikkerhedsudstyr.

Det Sker i Esbjerg i december

Her finder du events i Esbjerg fra sidst i november til slut december. Koncerter, julearrangementer, udstillinger og meget andet.