Frivillige

Vores helte; Om at være frivillig under Esbjerg Festuge

Frivillige under festugen er vores alle sammens helte, da det er en kæmpe hjælp at have mennesker som giver deres tid frivilligt, kun for det formål at vi alle får den allerbedste fest.

Der er forskellige grunde til, at man melder sig som frivillig. Nogen bliver motiveret af muligheden for at udvide cv’et og er derfor interesseret i opgaver, som kan bruges til at fremme jobmulighederne. Andre bliver mere motiveret af interesser og lysten til at hjælpe.

Citat:

Frivillig 2017: ”Jeg sagde ja til at være frivillig for at få mere med i bagagen og for at gøre noget ekstra for en god tjeneste.

Det vigtigste var, at jeg lærte en masse nyt som frivillig, som har givet noget stof til eftertanke og generelt bare en super sjov og lidt udfordrende opgave” – Cathrine.

  

Arbejdsopgaver

Under Festugen har vi brug for mange forskellige mennesker med forskellige kompetencer til forskellige arbejdsopgaver på forskellige tidspunkter i løbet af ugen. Så måske er der mulighed for, at du kan se dig selv i nogen af vores arbejdsopgaver eller vigtigst af alt, at du har tiden til at hjælpe med -

 

  

Vi forbeholder os ret til at sige nej til hjælpen, hvis vi ikke mener, du er i stand til at udføre opgaven optimalt eller virker useriøs.

Det forventes ikke, at du kan være frivillig hele tiden, men du kan byde ind med den tid, du har, og så får vi det til at hænge sammen.

Hvis du er interesseret i at få en del ansvar, som kan skrives på dit CV, så har vi også nogle store opgaver. Send os en mail, hvis det er noget for dig. 

Hvis du er interesseret i at være frivillig eller gerne vil høre mere om, hvad det vil sige at være frivillig, så send en mail til os på apo@esbjerg... eller lpn@esbjerg..., så vil vi svare på dine spørgsmål.

 

Del denne side