Julehytterne på Torvet

Esbjerg har sin egen lille juleby med en snes julehytter. I hytterne sælges julestads, juleknas og kunsthåndværk - alt sammen ind i mellem krydret med underholdning, sang og musik.

Se her hvad julehytterne byder på:

International Food Stand

-  Som en nyhed ved Julebyens hytter, findes i år en international madbod. Her vil man bl.a. kunne smage på julemad, såvel som traditionelle retter, fra forskellige lande. Ikke to dage er ens i denne hytte, for det er forskellige nationaliteter som kommer til at have deres dag i boden. Så er du rejsehungrende kan du smage dig igennem verden med en smut forbi Malaysia, Vietnam, Indien og mange andre steder.   

I denne uge byder den internationale madbod på:


Stryhns 

-  Hvem har ikke været en tur forbi Stryhns på strandpromenaden hver sommer for at nyde en lækker is i varmen, men man kan faktisk også komme forbi Julebyens hytter på torvet og besøge Stryhns. Stryhns er en af dem, der nærmest har været med siden hytternes start. De rykker ind i hele 6 hytter med en masse lækkerier man kan spise sig mæt i. De serverer bl.a. pandekager, æbleskiver, belgiske vafler og til at skylle hele herligheden ned, kan man få glögg, kaffe og kakao.    


Natur Skind & Uldartikler

-  Der er vist ikke noget bedre end at få varme, bløde julegaver og derfor er det heldigt at vi har allieret os med Natur Skind og Uldartikler, som kommer til at sælge en masse blød ting. Her vil man bl.a. kunne købe flotte lammefutter, rensdyr- og lammeskind til sine nære og kære, og selvfølgelig også en lille gave til sig selv, nu man er i gang. 


Sannes Hobby

-  Sannes Hobby er en gammel kending ved Julebyens hytter og kommer igen i år til at sælge flotte glaskugler fyldt med nostalgi. Hun har nisser i alle størrelser og faconer klar til at tage med hjem og sprede julehygge med. Sannes hobby sælger også hatte og smykker for enhver smag. 


Strandvejen 82

-  Strandvejen 82 kender man måske fra turene til Henne, hvor indehaveren, Lonnie Thygesen, normalt er at finde. Strandvejen 82 er ny blandt Julebyens hytter og der vil blive serveret flæskestegssandwich, dejlig varm hjemmelavet risengrød med kanel og smør og sidst, men ikke mindst, varm chokolade m. flødeskum eller skumfiduser. Intet mindre end ren julehygge at hente ved Julebyens hytter.


Y's Men Juletombola

-  I julebyen kan man både tilfredsstille maven og indkøbslisten til julegaver, så det er faktisk intet mindre end perfekt at man os kan gøre ens indre legebarn glad også. Y’s Mens Club stiller igen i år op til en stor omgang tombola. Her kan man købe 1 lod for 5 kr., 5 lodder for 20 kr. og 15 lodder for 50 kr. Jo flere man køber, jo bedre chancer har man. Gevinsterne er mange, man kan bl.a. vinde julekurve, vin, gavekort til ænder, øl, store bamser og chokolade. 


Rosenbergs

-  Rosenbergs er et nyt indslag i Julebyens hytter. De kommer til at sælge forskellige lækkerier bl.a. klar hønsekødssuppe med hjemmelavede kød & melboller, varm æblemost med krydderier såsom vanilje – kardemomme – kanel og en hel masse hjemmelavede julegodter: kandiserede æbler - flødekarameller – konfekt – julekager - småkager – bolsjer.  


Følg Julebyen Esbjerg på  @JulebyenEsbjerg

Arrangementer i Julebyen Esbjerg

Det hele starter fredag den 24. november og kører på til den 23. december med musik og underholdning omkring julehytterne på Torvet og i gågaden.