Julehytterne på Torvet

Esbjerg har sin egen lille juleby med en snes julehytter. I hytterne sælges julestads, juleknas og kunsthåndværk - alt sammen ind i mellem krydret med underholdning, sang og musik.

Se her hvad julehytterne 2018 bød på:

 

Stryhns 

-  Hvem har ikke været en tur forbi Stryhns på strandpromenaden hver sommer for at nyde en lækker is i varmen, men man kan faktisk også komme forbi Julebyens hytter på torvet og besøge Stryhns. Stryhns er en af dem, der nærmest har været med siden hytternes start. De rykker ind i hele 6 hytter med en masse lækkerier man kan spise sig mæt i. De serverer bl.a. brændte mandler, pandekager, æbleskiver, belgiske vafler, den populære karrysuppe og ikke mindst den gode tyske specialitet currywurst og til at skylle hele herligheden ned, kan man få glögg, kaffe og kakao.    


Bluesette

- ny i Julebyen med lækre madpandekager og julepandekager. Bluesettes pandekager er allergi-venlige, udvalget er mange og pandekagerne fås både sunde, nærende, søde og syndige. Engangsservice og tallerkener er lavet af palmeblade og sukkerrør, hvilket gør den lille diner miljø-venlig og bæredygtig.


Sannes Hobby

-  Sannes Hobby er en gammel kending ved Julebyens hytter og kommer igen i år til at sælge flotte glaskugler fyldt med nostalgi. Hun har nisser i alle størrelser og faconer klar til at tage med hjem og sprede julehygge med. Sannes hobby sælger også hatte og smykker for enhver smag. 


Flæskestegsboden

-  Lonnie og Rico Thygesen er igen i julebyen og serverer flæskestegssandwich, sandwich med confiteret and, lækre klatkager og dejlig varm hjemmelavet risengrød med kanel og smør og sidst, men ikke mindst, varm chokolade m. flødeskum, rom eller skumfiduser. Intet mindre end ren julehygge at hente ved Julebyens hytter.


Y's Men Juletombola

-  I julebyen kan man både tilfredsstille maven og indkøbslisten til julegaver, så det er faktisk intet mindre end perfekt at man os kan gøre ens indre legebarn glad også. Y’s Mens Club stiller igen i år op til en stor omgang tombola. Her kan man købe 1 lod for 5 kr., 5 lodder for 20 kr. og 15 lodder for 50 kr. Jo flere man køber, jo bedre chancer har man. Gevinsterne er mange, man kan bl.a. vinde julekurve, vin, gavekort til ænder, øl, store bamser og chokolade. 


Fanø Bolcher

-  Det lille bolsjekogeri fra Fanø er et nyt indslag i Julebyens hytter med håndlavede, gammeldaws bolcher, slik, slikæbler og julepynt. 


Følg Julebyen Esbjerg på  @JulebyenEsbjerg