Gastronomi ved Vadehavet

Onsdag, februar 25, 2015

Del denne side

Planlæg din konference

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er emner, du gerne vil have uddybet eller vi på anden måde kan hjælpe dig.

Smag på Vadehavet

Vadehavsområdet er rigt på råvarer og befolket af ildsjæle til at forarbejde dem. Kroejere og restauratører henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra og kan fortælle deres historie.
Der bydes på oste, vadehavslam, rejer, laks, skinke, vildt, honning, pølse-specialiteter, frugt, grøntsager, urter, mikroøl og kød fra stude der får tid til at æde sig velvoksne i strandannelgræs, strandkveller og andre saltholdige urter i marsken.
Kokkenes kærlighed til de lokale råvarer skinner igennem på mange restauranter og suppleres af såvel internationale som grønne økologiske køkkener.

 

 

 

 

Planlæg din konference

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er emner, du gerne vil have uddybet eller vi på anden måde kan hjælpe dig.