Attraktioner (More)

En lang række attraktioner og aktører står klar med forskelligartede tilbud til at give et break i løbet af mødedagen eller til at samles om, når det officielle faglige program er gennemført.

Paletten af tilbud spænder fra oplevelser i Vikingecentret, et kig bag akvarierne på Fiskeri- og Søfartsmuseet, musiske- og kulturelle indslag og teambuilding. Til østerssafari i Nationalpark Vadehavet, kunstnerisk fordybelse og mindfulness.

Gastronomi | Meet & More

Gastronomi ved Vadehavet

Vadehavsområdet er rig på råvarer og ildsjæle til at forarbejde dem. Restauratørerne henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra, og kan fortælle deres historie. Smag deres kærlighed til maden, fra enkle egnsretter til gourmetmenuer.

Planlæg din konference | Meet & More

Planlæg din konference

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er emner, du gerne vil have uddybet eller vi på anden måde kan hjælpe dig.

Overnatning

I Esbjerg-området findes hoteller inden for alle kategorier, lige fra de internationale og landsdækkende kæder til små, hyggelige hoteller. 

Inden for en radius af 30 km fra Esbjerg er der ca. 2500 senge til rådighed, hvoraf de 1290 er i Esbjerg.

Mødesteder | Meet & More

Mødesteder (Meet)

Fra Mandøs fuldstændige ro til den store sal i Utzons Musikhus eller måske Danmarks flotteste sportsarena! Meet & More skaber de helt rette rammer til dit næste møde eller konference. 

Play Video

Nationalpark Vadehavet

Nyd verdensarven Vadehavet fra oven