Forår ved Vadehavet

Påskeferie i Esbjerg - kunst, shopping og Vadehav

Esbjerg har meget at byde på i påsken - du kan gå på shopping i byens mange butikker, besøge de lokale kunstnere og kunstmuseer i forbindelse med Kunstrunden Sydvestjylland, tage børnene med på museum eller nyde foråret i den storslåede natur ved Vadehavet.

Forårsophold på Hjerting Badehotel

2 nætter inkl. middag, morgenmad og 3 retters gourmetmenu fra kr. 1395,- pr. person i dobbeltværelse.

BESTIL HER

Oplevelser og ophold ved Vadehavskysten

Lad roen sænke sig på en ferie ved Vadehavskysten. Vadehavskysten strækker sig fra Blåvand til Tønder og rummer et hav af skæve og finurlige oplevelser.

Kunst og kunsthåndværk i påsken i Sydvestjylland

Kunstrunden Sydvestjylland glæder sig til at tage imod dig i påsken. Hele 94 steder er åbne fredag - søndag i påsken, alle dage kl. 11-17.

Påsken på Fiskeri- og Søfartsmuseet

Vær med til Marinarkæologisk dag, åbent laboratorium, kreativt værksted, fodringer af sæler, fugle og fisk og nyd en særlig påskeferiemenu i Café FIMUS.

Børneteater på Esbjerg Kunstmuseum

Flere sælsomme lydoptagelser fra Åland indgår i teateroplevelsen "Sommervækster", der handler om Sophia og hendes bedstemor, der bor på en lille ø midt ude i den finske skærgård. 

Pokémon GO event påskelørdag i Esbjerg gågade

Kom og vær med i konkurrencerne. Det er gratis og du kan vinde flotte præmier!

Broen Shopping

Lige i hjertet af Esbjerg - i forlængelse af gågaden ligger det helt nye BROEN Shopping, Vestjyllands største shoppingcenter.

Play Video

Påske i Esbjerg City

Kom til Late Night Shopping 12. april til kl. 22.00 - og koncert med Brdr. Olsen kl. 19.00. Også Påskelørdag sker der en masse i Esbjerg City.