Hvad er Meet & More

Vi kalder kombinationen af professionelle mødefaciliteter og unikke oplevelser ved Vadehavet for Meet & More, og vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.

 

Meet & More hjælper dig uden beregning med at skabe de rette rammer og det rette indhold til dit kommende erhvervsarrangement.

 

Vi trækker på en lang række professionelle møde- og konference-aktører, så vi finder de helt rigtige partnere til dit kommende arrangement.

 

Ring på 40192067 og lad os hjælpe dig med planlægningen.

Meet & More præsentationsfilm

Tag del i Energien - Afhold dit næste arrangement ved Danmarks EnergiMetropol Esbjerg, Nordens ældste by Ribe eller ved Vadehavet, hvor Østers- eller Sælsafari er en af de mange naturoplevelser.

Play Video

Fra Mandøs fuldstændige ro til den store sal i Utzons Musikhus eller måske Danmarks flotteste sportsarena! Meet & More skaber de helt rette rammer til dit næste møde eller konference. 

I Esbjerg-området findes hoteller inden for alle kategorier, lige fra de internationale og landsdækkende kæder til små, hyggelige hoteller. 

Inden for en radius af 30 km fra Esbjerg er der ca. 2500 senge til rådighed, hvoraf de 1290 er i Esbjerg.

Vadehavsområdet er rig på råvarer og ildsjæle til at forarbejde dem. Restauratørerne henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra, og kan fortælle deres historie. Smag deres kærlighed til maden, fra enkle egnsretter til gourmetmenuer.

Brug områdets mange spændende attraktioner til at give din konference lige netop det, der gør den unik.

Nationalpark Vadehavet

Play Video

Bliv ambassadør for Meet & More og vær med til at øge kendskabet til vores del af Danmark.

Planlæg din konference

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er emner, du gerne vil have uddybet eller vi på anden måde kan hjælpe dig.

Bliv partner i Meet & More - sammen står vi stærkest!